Emil Frey Car Trading vestiging Utrecht

Maak kennis met ons team

Emil Frey Car Trading drijft op een sterk team van professionals dat er alles aan doet om afnemers te ontzorgen. Van inkoop- tot import en export. Van documentatie, tot wet- en regelgeving tot transport. Wij schakelen constant om de juiste auto, voor de juiste prijs bij de juiste onderneming te krijgen.

Wat ons zo bijzonder maakt? We vertellen het u graag!

Controller

André Ruske

Werkt sinds 2021 bij Emil Frey Car Trading

Maak kennis met ons team.

Maak kennis met ons team Emil Frey Car Trading drijft op een sterk team van professionals dat er alles aan doet om afnemers te ontzorgen. Van inkoop- tot import en export. Van documentatie, tot wet- en regelgeving tot transport. Wij schakelen constant om de juiste auto, voor de juiste prijs bij de juiste onderneming te krijgen. Wat ons zo bijzonder maakt? We vertellen het u graag!

National Purchasing Manager

Pascal Buitenkamp

Pascal Buitenkamp National Purchasing Manager bij Emil Frey Car Trading
Werkt sinds 2020 bij Emil Frey Car Trading

Ik ben het verlengstuk van de occasion manager.

“Gebruikte auto’s kopen in Nederland is echt een sport. Je moet scherp zijn, mag geen veiling missen en je krijgt geen tweede kans. Het is mijn taak om auto’s van kwaliteit, voor de juiste prijs, binnen te halen voor onze afnemers. Ik ben eigenlijk het verlengstuk van de occasion manager. Dus een goede deal is de deal die ervoor zorgt dat onze afnemers goede auto’s kunnen verkopen met de juiste marge.”

Medewerker commerciële binnendienst

Frank Bessem

Frank Bessem Medewerker commerciële binnendienst bij Emil Frey Car Trading Netherlands
Werkt sinds 1999 bij Emil Frey Car Trading

Ik sta ervoor dat alles klopt voor onze afnemers en leveranciers.

“Als je ergens zo lang werkt is het lastig om aan te geven wat je eigenlijk doet. Dus ik omschrijf mijzelf vaak als ‘spin in het web’. Als Medewerker commerciële binnendienst ben ik verantwoordelijk voor het operationele proces. Daarnaast regel ik (internationaal) transport, documentatie, eigenlijk alles wat gebeuren moet om onze afnemers en leveranciers in binnen- en buitenland te ontzorgen. Het gaat om de details, daar heb ik oog voor. Afspraken moeten worden nagekomen, het proces moet voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Kortom: Alles moet kloppen. Daar sta ik voor.”

Financieel medewerker

Yvonne van den Heuvel

Yvonne van den Heuvel Financieel medewerker bij Emil Frey Car Trading
Werkt sinds 2020 bij Emil Frey Car Trading

Ik hoorde er vanaf dag één helemaal bij.

“Alle administratieve processen op rolletjes laten verlopen… dat is mijn taak in een notendop. We werken hier met een ontzettend leuk en gemotiveerd team. Ja, ik ben de enige vrouw, maar vanaf dag één gaven mijn collega’s mij het gevoel dat ik erbij hoorde. We werken heel prettig samen. Emil Frey Car Trading is gewoon een heel fijn bedrijf. Ik krijg de vrijheid, alle vertrouwen en de ruimte om mijn werk te doen.”

International Purchasing Manager

Jurriën Stam

Jurriën Stam International Purchasing Manager bij Emil Frey Car Trading Netherlands
Werkt sinds 2018 bij Emil Frey Car Trading

Als wij een specifieke opdracht krijgen, doen we er alles aan om resultaat te boeken.

“Als ik het voor elkaar krijg om een afnemer in de juiste behoefte te voorzien of iets voor elkaar krijg waar anderen niet in slagen, geeft mij dat echt voldoening. Wanneer wij een specifieke opdracht krijgen, doen we er alles aan om resultaat te boeken. We hebben een zeer uitgebreid en betrouwbaar netwerk, waarbij kwaliteit de boventoon voert. Daarnaast werken wij met een verscheidenheid aan merken. Die diversiteit zorgt er (mede) voor dat ik in mijn werk altijd kansen en mogelijkheden zie. Dus heb je een specifieke vraag? Wij vinden overal een antwoord op!"

Teamleader commerciële binnendienst

Serdal Demirci

Serdal Demirci Teamleader commerciële binnendienst bij Emil Frey Car Trading
Werkt sinds 2018 bij Emil Frey Car Trading

Men moet blind op ons kunnen vertrouwen.

“Op het moment dat een auto binnenkomt, start ons team met de stappen die gezet moeten worden om de auto op de juiste manier bij onze afnemers te krijgen. Het is aan mij om dit proces constant te monitoren. Onze dienstverlening bestaat uit een groot pakket waarbij elke stap zorgvuldig moet worden doorlopen. Om onze afnemers goed te helpen moet de bal blijven rollen. Men moet blind op ons kunnen vertrouwen. Het is immers van groot belang dat de auto’s op de afgesproken leverdatum in de showroom staan.”