Emil Frey Car Trading vestiging Utrecht

Maak kennis met ons team

Emil Frey Car Trading drijft op een sterk team van professionals dat er alles aan doet om afnemers te ontzorgen. Van inkoop- tot import en export. Van documentatie, tot wet- en regelgeving tot transport. Wij schakelen constant om de juiste auto, voor de juiste prijs bij de juiste onderneming te krijgen.

Wat ons zo bijzonder maakt? We vertellen het u graag!

Directeur

Roderik Cremers

roderik cremers
Werkt sinds 2022 bij Emil Frey Car Trading

Maak kennis met ons team.

Maak kennis met ons team Emil Frey Car Trading drijft op een sterk team van professionals dat er alles aan doet om afnemers te ontzorgen. Van inkoop- tot import en export. Van documentatie, tot wet- en regelgeving tot transport. Wij schakelen constant om de juiste auto, voor de juiste prijs bij de juiste onderneming te krijgen. Wat ons zo bijzonder maakt? We vertellen het u graag!

International Purchasing Manager

Robert van der Hoek

Werkt sinds 2022 bij Emil Frey Car Trading

Ik ben het verlengstuk van de occasion manager.

“Gebruikte auto’s kopen is echt een sport. Je moet scherp zijn, mag geen veiling missen en je krijgt geen tweede kans. Het is mijn taak om auto’s van kwaliteit, voor de juiste prijs, binnen te halen voor onze afnemers. Ik ben eigenlijk het verlengstuk van de occasion manager. Dus een goede deal is de deal die ervoor zorgt dat onze afnemers goede auto’s kunnen verkopen met de juiste marge.”

Medewerker commerciële binnendienst

Frank Bessem

Werkt sinds 1999 bij Emil Frey Car Trading

Ik sta ervoor dat alles klopt voor onze afnemers en leveranciers.

“Als je ergens zo lang werkt is het lastig om aan te geven wat je eigenlijk doet. Dus ik omschrijf mijzelf vaak als ‘spin in het web’. Als Medewerker commerciële binnendienst ben ik verantwoordelijk voor het operationele proces. Daarnaast regel ik (internationaal) transport, documentatie, eigenlijk alles wat gebeuren moet om onze afnemers en leveranciers in binnen- en buitenland te ontzorgen. Het gaat om de details, daar heb ik oog voor. Afspraken moeten worden nagekomen, het proces moet voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Kortom: Alles moet kloppen. Daar sta ik voor.”