Auto exporteren

Uw garantie voor een goede afzet

Goede internationale afnemers vinden voor uw (gebruikte) auto’s doet u er niet zomaar naast. Het is belangrijk om te weten met wie u zaken doet. Als onderdeel van de grote internationale Automotive Retailorganisatie Emil Frey hebben wij een sterke positie binnen Europa. Met onze kennis van de markt en brede vertrouwde netwerk weten wij de juiste afzetkanalen te vinden.

De juiste prijs, zonder risico’s

Veranderende wet- en regelgeving, onbekende documentatie, het daadwerkelijk exporteren van de auto(‘s)… internationale handel brengt risico’s met zich mee. Ons professionele team neemt u deze graag uit handen. Wij regelen het gehele proces, volgens actuele internationale wet- en regelgeving, en zorgen ervoor dat u de juiste prijs krijgt voor uw product.

Contact met Frank Bessem

Wilt u meer weten of wilt u een auto exporteren? Neem dan contact met mij op.

Dit is waarom u kiest voor Emil Frey Car Trading als uw partner in export

Export aanvraag Emil Frey Car Trading

Wij nemen uw aanvraag in behandeling

Geen afzet in Nederland voor uw auto’s? Wij weten wat er speelt in de internationale autohandel. Graag nemen wij uw aanvraag in behandeling.
Export afzetkanalen Emil Frey Car Trading

Wij vinden de beste afzetkanalen

Als onderdeel van een internationale Retailorganisatie hebben wij een sterke positie en een vertrouwd netwerk. De combinatie met internationale marktkennis maakt dat wij altijd de juiste afzetkanalen weten te vinden.
Export proces Emil Frey Car Trading

Wij regelen het gehele proces

Van onderhandeling tot de uiteindelijke export, wij regelen het gehele proces voor u. Dit doen wij, te allen tijde, volgens de actuele internationale wet- en regelgeving.
Export prijs Emil Frey Car Trading

U krijgt de juiste prijs

De juiste prijs voor uw auto(‘s), dat is waar wij voor staan. Wij regelen het gehele proces, u profiteert van het resultaat.