Auto importeren

De juiste auto voor uw onderneming

Hebben uw klanten behoefte aan een specifieke auto? Wilt u iets dat aanslaat op de Nederlandse markt? Ons professionele team weet de juiste auto’s voor u te vinden. Als onderdeel van een grote internationale holding hebben wij een sterke positie binnen Europa. Wij weten waar we moeten zoeken, met wie we zakendoen en hoe we de juiste deals voor u moeten sluiten.


Aflevering bij u voor de deur

Van onderzoek tot onderhandeling tot documentatie, schadecheck en eventueel herstel. Wij nemen u het gehele traject uit handen. Dat doen wij volgens de actuele internationale wet- en regelgeving. Is het proces doorlopen? Dan zorgen we ervoor dat uw geïmporteerde auto bij u wordt bezorgd. 'Showroom-klaar', met Nederlands kenteken.

Dit is waarom u kiest voor Emil Frey Car Trading als uw partner in import

Aanvraag import auto Emil Frey Car Trading

Wij nemen uw aanvraag in behandeling

Heeft u een specifiek verzoek? Wij nemen uw aanvraag in behandeling.
Prijs import auto Emil Frey Car Trading

Wij vinden de juiste auto (‘s)

We kennen de internationale markt, weten wat er speelt en waar we de juiste auto voor de juiste prijs kunnen vinden.
Proces import auto Emil Frey Car Trading

Wij regelen het gehele proces

Van onderzoek tot onderhandeling. Van documentatie tot transport. Wij doorlopen voor u het gehele proces, volgens actuele internationale wet- en regelgeving.
Aflevering import auto Emil Frey Car Trading

U ontvangt uw auto (‘s) showroom-klaar

Wanneer alles naar uw wens is verlopen, zorgen wij voor de daadwerkelijke import. U ontvangt uw auto(‘s) voor de deur, showroom-klaar, met Nederlands kenteken.