Over Ons

Emil Frey Car Trading verzorgt import en export van nieuwe- en gebruikte auto's.

Ooit begonnen met het leveren van auto's aan diplomaten over de gehele wereld, is Emil Frey Car Trading inmiddels gespecialiseerd in het gebruik maken van het verschil in vraag en aanbod tussen verschillende landen.

Het verschil in vraag en aanbod, leidt tot prijsverschillen waar Emil Frey Car Trading haar klanten van wil laten profiteren.

Als onderdeel van Emil Frey Nederland biedt Emil Frey Car Trading haar klanten én leveranciers een solide partner met kennis van zaken.

Emil Frey Nederland is de overkoepelende holding van een groot aantal (dealer)retailbedrijven en is een sterke speler binnen de autobranche. Hoewel de naam Emil Frey Nederland relatief jong is, heeft het bedrijf al een rijke historie. Emil Frey Nederland is ontstaan uit de Nefkens groep, in 1878 opgericht door de gebroeders Nefkens. Emil Frey Nederland is onderdeel van de Emil Frey Gruppe (Zwitserland).

Heeft u behoefte aan nieuwe auto's of occasions uit het buitenland óf wilt u nieuwe- of gebruikte auto's exporteren binnen of buiten Europa? Neemt u dan contact met ons op zodat wij ook voor ú van toegevoegde waarde kunnen zijn!